De Meeuwen – DOC D1

Zaterdag 18 maart 2017
Wedstrijd: de Meeuwen -DOC  d1
1e klasse
Plaats :Putten
Met een geweldige supporters schare, ,(ouders, opa,s oma,s, broertjes, zusjes) vertrokken we richting Putten.
In de gezellige kantine dronken we koffie. Om even over 14.uur begon de wedstrijd. Na een voorzichtige start scoorde Quirine de openingstreffer, kort daarop gevolgd door een mooi schot van Tom. Meeuwen kwam terug tot 1-2.
Vlak voor rust scoorde Tom de 1-3.
De rust werd door inval coach Chantal gebruikt om het team toe te spreken. Toch bracht de Meeuwen na de break de spanning weer terug 2-3. Oei het zal toch niet ? Zeker nadat Kasper gewisseld moest worden vanwege enkelblessure. Toen Pelle naar zijn hand greep, brak er toch wel iets van paniek uit bij het massaal opgekomen publiek. Geen wissels meer! Gelukkig kon Pelle door.niet lang daarna werd er een licht gaatje geslagen nadat Sara scoorde 2-4. Kort daarna scoorde Tirza de bevrijdende 2-5, en er over heen. Scoorde Pelle de 2-6. Het kon niet meer mis gaan. Dat de Meeuwen de eindstand op 3-6 bracht, was slechts goed voor de statistieken.
KAMPIOEN .
De felicitaties en high five’s vlogen over en weer. Het feestje ging verder in de kantine. Barry was een weekend weg, maar was zeker niet vergeten om de bekertjes mee te geven. Van Chantal nog een traktatie. Het feest was compleet toen de vader van Aster geregeld had dat “we are these champions” door de luidsprekers galmde.
Het was weer een mooi zaalseizoen , op het veld gaan we weer vrolijk verder. Team ,coach(es) ouders, en meerijders bedankt!

Author: Tim Jansen

Share This Post On

Submit a Comment